MacBook

2:09 Unknown 0 Comments

Benvinguts de nou al meu blog. Avui us parlaré sobre els diferents models de MacBook d'Apple.


En el primer model de MacBook es va intentar fer-lo el màxim prim i lleuger possible, per això té 13,1 mm de gruix i 0,9 kg de pes. La pantalla d'aquest portàtil té 12 pulgades i la resolució és de 2.304x1.440, el que ens permet veure les imatges amb una definició espectacular. A més a més el text es veu molt nítid gràcies als 3 millons de píxels. Aquest MacBook està disponible en tres colors: or, gris espacial i plata. Si voleu més informació sobre aquest MacBook aquí us deixo el link a la pàgina web

El segon model és el MacBook Air. Aquest model té 1,7 cm de gruix i pesa 1,08 kg. D'aquest model n´hi ha de 11 pulgades i de 13 pulgades. La novetat és que la bateria dura molt més, en el de 11 pulgades dura fins a 9 hores i en el de 13 fins a 12 hores. Aquí us deixo l'enllaç a la pàgina perquè pogueu saber-ne més sobre aquest model.

Per últim, us deixo el model més nou d'Apple que és el MacBook Pro. Aquest està disponible en 13 pulgades i en 15. En aquest model també s'ha augmentat la durada de la bateria. També disposa de molts píxels que et permeten montar fotos i videos en HD amb una definició espectacular. Aquí us deixo la pàgina web.

0 comentaris: