Programes d'edició de dibuix

1:42 Unknown 0 Comments

Hola! Avui, en aquesta nova entrada, us ensenyaré quatre programes d'edició de dibuix que espero que us serveixin i us agradin!

·El primer programa és photoshop. Aquest programa d'edició de fotos és el més comú i utilitzat a més de ser bastant fàcil d'utilitzar i molt útil.



·El segon programa és gimp. Aquest és un altre programa d'edició d'imatge però no és tan conegut com l'anterior. Un avantatge d'aquest programa és que és el programa que està disponible en més operatius. Igual que l'anterior és bastant fàcil d'utilitzar i, com podeu veure en el meu blog, he fet algunes pràctiques amb aquest programa i he obtingut bons resultats.


·Un altre programa d'edició és picsart. Aquest programa és molt útil també per editar imatges i a més a més també es poden fer collages. Un dels avantatges que té aquest programa és que està disponible en Android i iPhone. Personalment crec que és una aplicació bastant útil ja que es pot editar ràpidament i obtenint bons resultats.



·Lúltim programa dédició del que us parlaré avui és el pixlr. Aquest programa és bastant similar als anteriors, fàcil d'utilitzar i del qual també pots obtenir bons resultats. La diferència és que aquest és una mica menys conegut que els altres. Tot i així és recomanable.



0 comentaris: