Buscadors web

3:31 Unknown 0 Comments

Bon dia! Avui en aquesta nova entrada parlaré sobre els buscadors web. Primerament faré una petita introducció de què són i després posaré uns cinc exemples explicant cada un d'ells.





Els buscadors web han estat creats per a facilitar les diverses búsquedes a diferents pàgines web.
Aquí teniu cinc exemples per a fer-vos una idea i una petita explicació:



  
Yahoo t'ajuda a trobar exactament el que busques. Troba informació, vídeos, imatges i les respostes més rellevants de tota la Web i la seva missió és ser el servei global d'internet més esencial per a consumidors i negocis. 


Wolfram Alpha és un buscador que búsca la resposta exacta en comptes d'oferir una llista de documents o llocs que continguin part de la paraula/es.



 Bing és un buscador amb un funcionament nou i t'ajuda  a trobar el que busques de manera ràpida i sencilla.



DuckDuckGo és un buscador que respecta la privacitat de cada usuari sense recollir la informació d'aquest.

Google és actualment el buscador més utilitzat i conegut que hi ha. A més a més és molt útil ja que trobes molta informació sobre el que busques, el problema és que no et troba exactament el que busques sinó que també et porta a pàgines relacionades i no exactament al que has buscat.

    Espero que us agradi aquesta entrada i us hagi servit per a informar-vos una mica sobre els buscadors web. Si voleu més informació sobre els buscadors o descobrir alguns altres buscadors us deixo aquí el link de la pàgina que he tret la informació. 

    0 comentaris: